vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof gråbrun

4.985 kr.

Få luksus og stil i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og høj kvalitet, er denne seng det perfekte valg for din komfortable søvn. Maksimer din behagelige nattesøvn i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335775373 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og stil med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant gråbrun farve. Denne seng bliver ikke kun et fokuspunkt i dit soveværelse, men den vil også tage din søvnoplevelse til nye højder.

Fremstillet af slidstærkt stof, har denne seng ikke blot et enkelt og rent look, men det er også åndbart og holdbart. Med den praktiske justerbare sengegavl kan du opnå den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Men det stopper ikke her. Skab en unik atmosfære i dit soveværelse med de farverige LED-lys på sengens kant. Disse lysstrips tilføjer en behagelig belysning, der skaber en vidunderlig stemning i rummet.

Når det kommer til komfort, er vi ikke til at gå på kompromis. Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer en behagelig og støttende søvn. Disse pocketfjedre kan også absorbere støj og bevægelse, så du forbliver uforstyrret hele natten.

For at forbedre komforten yderligere, er der en hudvenlig topmadras inkluderet. Denne madrasbeskytter har et blødt og behageligt stofbetræk, der gør din søvnoplevelse endnu mere luksuriøs.

Vores kontinentalseng er ikke kun designet med stil og komfort i tankerne, men også med praktikalitet. Selvom det kræver nogen montering, følger der en brugermanual med, der gør det nemt for dig at samle sengen. Du kan også tilpasse LED-lysstriben ved at klippe den i den ønskede længde, og den leveres med en USB-forbindelse for at gøre det endnu mere fleksibelt.

Bemærk, at sengen leveres uden en certificeret 5 V USB-strømkilde, og for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Vores pakke indeholder en sengeramme, sengegærde, to madrasser, en topmadras og to LED-strips. Du får alt, hvad du behøver for at skabe en drømmende soveoplevelse.

Så hvorfor vente? Få fat i vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dag og oplev den ultimative kombination af komfort, stil og funktionalitet i dit soveværelse. Drømmenes seng venter på dig.

Scroll to Top