vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof lysegrå

2.978 kr.

Drøm sødt i denne moderne kontinentalseng med indbygget LED-lys. Den perfekte kombination af stil og komfort til en god nats søvn. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335775408 Kategori:

Vil du opleve ultimativ komfort og stil i dit soveværelse? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys den perfekte løsning til dig. Denne seng vil tage dit soveværelsesindretning til et nyt niveau og give dig den bedste nattesøvn, du nogensinde har haft.

Med sit enkle og rene look i slidstærkt lysegråt stof vil denne seng være et fokuspunkt i ethvert rum. Stoffet er ikke kun elegant, men også åndbart og slidstærkt, så du kan nyde sengens skønhed i mange år fremover.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Den tilbyder fantastisk rygstøtte, når du ønsker at slappe af og læse en god bog eller se tv.

Men det er ikke alt. Vores kontinentalseng kommer også med en farverig LED-strip. Denne lyskilde er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i dit soveværelse og vil hjælpe dig med at finde ro og afslapning i øjeblikke, hvor du har brug for det mest.

Komfort er altid i fokus med vores kontinentalseng. Den er udstyret med en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og stød, når du vender og drejer dig om natten.

For at sikre den ultimative komfort har vi tilsat en hudvenlig topmadras til sengen. Dette betræk er blødt og behageligt og giver en ekstra lag af luksus til din soveoplevelse.

Bemærk venligst, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Produktet leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og problemfri. Du skal bare klippe den del af LED-stripen, hvor der er et saksesymbol, og USB-delen forbliver fuldt funktionsdygtig. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet.

Forkæl dig selv med en seng, der er både stilfuld og behagelig – vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er svaret på dine drømme. Bestil den i dag og forvandl dit soveværelse til en oase af afslapning og stil.

Scroll to Top