vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof sort

2.771 kr.

Få luksus og stilfuldt design i én pakke. Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er det perfekte valg for dem, der ønsker komfort og et moderne touch i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335775410 Kategori:

Lad os transportere dig ind i en verden af ultimativ komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Tag din søvnoplevelse til et helt nyt niveau med denne fantastiske seng, som skiller sig ud og vil være det strålende midtpunkt i dit soveværelse.

Designet med fokus på både funktionalitet og æstetik, er denne kontinentalseng fremstillet af slidstærkt stof, der ikke kun tilføjer et elegant og rent look, men også er åndbart og holdbart. Sengens praktiske sengegavl kan justeres efter dine behov, og giver en fremragende støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

For at tilføje en festlig stemning og magisk atmosfære har vi inkluderet en farverig LED-strip, der spreder lys i mørket. Vores kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre af høj kvalitet. Disse individuelle pocketfjedre tilbyder ikke kun enestående komfort, men også utrolig holdbarhed og tilpasningsdygtighed. De absorberer effektivt støj og stød, som opstår, når du bevæger dig rundt om natten.

Hver seng kommer med en hudvenlig topmadras, der er indbegrebet af behagelighed og bæredygtighed. Den slidstærke topmadras er designet med et blødt stofbetræk og vil give dig den ultimative følelse af luksus og velvære.

Vi forstår vigtigheden af hygiejne, derfor kan vi ikke acceptere returnering, hvis emballagen åbnes eller fjernes fra madrassen. For enkel og problemfri montering følger alle vores produkter med en brugermanual.

Denne seng er ikke kun en seng. Det er et kunstværk, der vil fuldende dit soveværelse. Sæt prikken over i’et på din indretning og vær klar til at opleve en drømmende og luksuriøs søvn, som du aldrig har oplevet før.

Gør din hverdag mere strålende med vidaXL kontinentalseng med LED-lys – dit ultimative sted for hvile og velvære.

Scroll to Top