vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkegrå

2.706 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Det innovative LED-lys tilføjer en luksuriøs atmosfære til dit soveværelse. Bliv forført af skønhed og funktionalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335771053 Kategori:

Oplev en ultimativ soveoplevelse med vores elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm i mørkegrå stof. Denne seng vil tage dit soveværelse til et helt nyt niveau af stil og komfort.

Denne seng er designet med et slidstærkt stof, der giver et enkelt og rent look. Det åndbare og holdbare stof sikrer, at sengen kan holde til den daglige brug og stadig se fantastisk ud.

Du vil elske den praktiske sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne funktion giver dig fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Gør din seng til en farverig oase af lys i mørket med den medfølgende LED-strip. Skab en hyggelig atmosfære med de forskellige farvemuligheder, og skift lysfarve efter dit humør eller behov.

Selve madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre sikrer en holdbar og komfortabel seng, der tilpasser sig din kropsform og bevægelser. Du kan sige farvel til støj og stød, når du vender dig om natten.

Den medfølgende topmadras er lavet af hudvenligt materiale, der føles blødt og behageligt. Med den ekstra tykke topmadras kan du virkelig forkæle dig selv med luksussoveoplevelser hver nat.

Bemærk, at madrassen ikke kan returneres, når emballagen er åbnet, af hygiejniske årsager.

Vores kontinentalseng er nem at montere med den medfølgende brugermanual. Hvis du ønsker at tilpasse sengens størrelse, kan du klippe lysbåndet, der er markeret med et saksesymbol.

Produktet inkluderer sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-lys, men det certificerede 5V USB-strømkabel er ikke inkluderet.

Oplev ren luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm i mørkegrå stof. Skab den perfekte atmosfære i dit soveværelse og nyd en dyb og behagelig søvn hver nat.

Scroll to Top