vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkegrå

2.754 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Det elegante LED-lys og stilfulde mørkegrå stof gør denne seng til det perfekte valg for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335771084 Kategori:

Sov som en drøm i vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne stilfulde seng vil bringe en moderne og luksuriøs atmosfære til dit soveværelse, samtidig med at den sikrer en fantastisk nattesøvn.

Med sin slidstærke stofbeklædning, der både er åndbar og elegant, tilføjer sengen enkelthed og elegance til din indretning. Sengegavlen kan justeres i højden, hvilket giver en fantastisk rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Men det stopper ikke her. Vores kontinentalseng er udstyret med en farverig LED-strip, der skaber en livlig atmosfære i mørket. Lyset er ikke kun dekorativt, men også utroligt afslappende.

Madrasen er designet med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der sikrer ekstraordinær holdbarhed og en behagelig liggeoplevelse. Disse fjedre effektivt reducere støj og vibration, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

For at give ekstra komfort er den medfølgende topmadras lavet af hudvenligt stof, der er blødt og behageligt mod din hud. Bemærk venligst, at topmadrassen ikke kan returneres, hvis den tages ud af emballagen, af hygiejniske årsager.

Vores kontinentalseng kommer med en praktisk brugermanual til nem montering. Du kan klippe LED-striben, og USB-stikket fungerer som det skal, mens den certificerede 5 V USB-strømforsyning skal købes separat.

Med sin mørkegrå farve og moderne design vil vores kontinentalseng med LED-lys være det perfekte centrum i dit soveværelse. Gå ikke på kompromis med din søvnkvalitet og vælg vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys – et drømmende valg.

Scroll to Top