vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof mørkegrå

2.803 kr.

Oplev himmelsk komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. LED-lyset skaber en beroligende atmosfære. Kvalitet og luksus i din seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335771115 Kategori:

Oplev en himmelsk nattesøvn med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm i mørkegråt stof. Denne seng vil forvandle dit soveværelse til et sandt fristed for afslapning og komfort.

Det slidstærke stof i en elegant mørkegrå farve giver sengen et tidløst og rent udseende. Samtidig er stoffet åndbart og holdbart, så du kan nyde sengens skønhed i mange år fremover.

Dig, der elsker at læse eller se tv i sengen, vil også sætte pris på den praktiske justerbare sengegavl. Den giver en fremragende rygstøtte og kan tilpasses efter dine behov.

Men det er ikke alt – vores kontinentalseng er udstyret med en farverig LED-strip, der skaber en magisk stemning i dit soveværelse. Tænd for lyset om natten og nyd en beroligende atmosfære, der hjælper dig med at falde i søvn eller skabe en romantisk stemning.

En god madras er afgørende for en god nattesøvn, og vores kontinentalseng er udstyret med en madras med individuelle pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres fremragende kvalitet og tilpasningsevne. De absorberer støj og stød, så du kan bevæge dig frit uden at forstyrre din partner.

For at øge komforten yderligere, leveres vores kontinentalseng med en hudvenlig topmadras. Betrækket er blødt og behageligt mod huden, og det sikrer en ekstra lag af luksus til dit soveværelse.

Bemærk, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes af hygiejniske årsager. Med vores brugermanual er monteringen nem og enkel, og kun den del med en saksesymbol kan tilpasses, mens USB-delen fortsat vil fungere som sædvanligt.

Pakken indeholder alt, hvad du har brug for: sengeramme, sengegærde, madras, topmadras og selvfølgelig LED-stripen. Alt er nøje udvalgt og designet for at give dig den bedste soveoplevelse.

Inviter luksus og komfort ind i dit hjem med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm i mørkegråt stof. Gør dit soveværelse til en oase af ro og sov godt hver eneste nat.

Scroll to Top