vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof lysegrå

3.279 kr.

Oplev ultimativ luksus i soveværelset med denne vidaXL kontinentalseng. Med elegante LED-lys i stof lysegrå tilføjer den både stil og komfort. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335771145 Kategori:

Drøm sødt og stilrent i vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof. Denne seng er ikke kun et sted at sove, men et designmæssigt fokuspunkt i dit soveværelse. Med sin slidstærke stofbeklædning tilbyder den ikke kun et enkelt og rent look, men er også åndbar og holdbar.

Denne seng er mere end bare et sted at sove. Den har en praktisk justerbar sengegavl, der giver dig fremragende rygstøtte. Uanset om du ønsker at læse en god bog eller se dine yndlingsfilm, kan du sidde oprejst i komfort.

Skab en livlig atmosfære med det farverige LED-lys, der er indbygget i sengens ramme. Disse farverige lys vil lyse dit soveværelse op og give det en unik og moderne stemning.

Vi har ikke skimpet på komforten i denne seng. Den kommer med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig til din krop og giver optimal støtte. Disse pocketfjedre reducerer støj og stød og giver en behagelig nattesøvn.

Topmadrassen har et hudvenligt stofbetræk, der er blødt og behageligt mod huden. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Vi ved, at nem montering er vigtigt for dig. Derfor leveres denne seng med en brugermanual, der viser trin for trin, hvordan du samler den. Klipning af sengens LED-strip er muligt, og USB-funktionen vil stadig fungere problemfrit.

Skab dit drømmesoveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Opgrader din soveoplevelse i dag og gå ikke glip af denne enestående mulighed.

Scroll to Top