vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof cremefarvet

3.437 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores cremefarvede kontinentalseng. Det elegante LED-lys og luksuriøse stof gør det til et must-have valg.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335771150 Kategori:

Drøm dig væk til en god nats søvn med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng er ikke kun praktisk og komfortabel, den vil også tilføje et unikt touch til dit soveværelse.

Med sit elegante og holdbare stofbetræk, vil denne seng give dit soveværelse et renere og mere sofistikeret udseende. Stoffet er åndbart og slidstærkt, så du vil nyde en seng, der holder sig både smuk og holdbar i lang tid fremover.

En af de fantastiske funktioner ved denne seng er den justerbare sengegavl. Du kan tilpasse højden efter dine behov og nyde optimal rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. Det er den perfekte kombination af stil og funktionalitet.

Men det er ikke alt. Den farverige LED-strip, der er indbygget i sengen, vil tilføje en helt ny dimension til dit soveværelse. Skab forskellige lysstemninger og skift farve efter dit humør. Du kan virkelig skabe en unik atmosfære med dette fantastiske LED-lys.

Når det kommer til komfort, vil du ikke blive skuffet. Denne seng har en madras med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og absorberer støj og stød, når du bevæger dig. Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket sikrer en behagelig søvnoplevelse hver nat.

Vores vidaXL kontinentalseng er nem at montere, og pakken leveres med en brugermanual, der guider dig gennem processen. For at skabe en endnu mere behagelig søvnoplevelse, har sengen også et USB-stik, der gør det nemt at oplade dine elektroniske enheder.

Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Den vil ikke kun give dig en behagelig søvn, men også tilføje stil og elegance til dit soveværelse. Søvn har aldrig været så luksuriøst.

Scroll to Top