vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof lysegrå

4.119 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores eksklusive kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof. Gør dit soveværelse til et elegant oase.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335771215 Kategori:

Forestil dig at du slumrer væk efter en travl dag, og vågner op i et hav af lys. Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og stil.

Stoffet på sengen er ikke kun elegant og stilfuldt, det er også åndbart og holdbart, så du kan nyde din seng i mange år fremover. Den justerbare sengegavl giver ikke kun siddekomfort, den er også perfekt til at give rygstøtte, når du læser eller ser tv.

Det mest fantastiske ved denne seng er dog det farverige LED-lys, der skaber en beroligende atmosfære i dit soveværelse. Lad lyset guide dig ind i en god nats søvn og vågn op frisk og veludhvilet.

Sengen er udstyret med en madras med pocketfjedre, der både er yderst holdbare og tilpasser sig din krop perfekt. Aldrig mere vil du blive forstyrret af støj og stød, når du vender og drejer dig om natten.

Med en hudvenlig topmadras kan du nyde en blød og behagelig overflade at sove på. Den er udviklet til at være slidstærk og samtidig skånsom mod din hud.

Bemærk, at madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, når emballagen er åbnet. Men vær ikke bekymret, for denne seng er bygget til at opfylde og overgå dine forventninger.

Denne vidaXL kontinentalseng leveres med en brugermanual, der giver dig enkel og nem montering. Forestil dig nu at glide ind i en sød drømmeverden, mens lyset fra LED-lyset omkranser dig og holder dig i en tilstand af ro og velvære.

Drømme bliver til virkelighed med denne imponerende kontinentalseng. Gør din søvnoplevelse til noget helt ekstraordinært. Bestil din vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dag og træd ind i en verden af luksus og komfort.

Scroll to Top