vidaXL kontinentalseng med LED-lys 180×200 cm stof mørkebrun

4.537 kr.

Drøm sødt og stilfuldt med vores luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Den unikke LED-lysmulighed skaber den perfekte atmosfære i dit soveværelse. Oplev ultimativ komfort og stil – gør dit soverum til et paradis.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335771249 Kategori:

Drøm dig væk til luksus og komfort med vores betagende VidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk mørkebrun farve. Denne seng vil ikke kun forvandle dit soveværelse, men også give dig den ultimative søvnoplevelse.

Vi har tænkt på alt det vigtige for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Sengen er lavet af slidstærkt stof, der ikke kun ser fantastisk ud, men også ånder og holder i lang tid. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan få den perfekte rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Men det er ikke alt. Vi har tilføjet en farverig LED-strip langs sengen, der skaber et magisk og hyggeligt lys i mørket. Lad dine drømme blive oplyst af disse smukke farver.

Når det kommer til komfort, har vi ikke gået på kompromis. Vores madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og sikrer en behagelig støtte. Disse fjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at absorbere stød og støj, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Og for at give dig den ultimative blødhed har vi inkluderet en hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter er lavet af et slidstærkt stof, der føles blødt og behageligt mod din hud.

Vi vil gerne gøre dit køb til en ekstraordinær oplevelse, så vi inkluderer en brugermanual, der gør monteringen nem og hurtig. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng kommer komplet med sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og to LED-strips. Bemærk, at selvom der er et USB-stik inkluderet, skal du selv fremskaffe en 5 V USB-strømkilde.

Investér i din søvn og tilføj et strejf af elegance til dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Du fortjener den bedste oplevelse hver eneste nat.

Scroll to Top