vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof lysegrå

4.801 kr.

Få en luksuriøs og behagelig søvnoplevelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og stilfuldt stofdesign er denne seng det ultimative valg for komfort og elegance.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335771277 Kategori:

Drømmer du om den ultimative komfort og en god nats søvn? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys lige noget for dig. Denne imponerende seng vil blive omdrejningspunktet i dit soveværelse og tilføje en luksuriøs og moderne stil.

Vi har valgt et slidstærkt stof, der ikke kun ser fantastisk ud, men også er åndbart og holdbart. Sengens sengegavl kan tilpasses i højden, hvilket giver dig den perfekte rygstøtte, når du sidder op for at læse eller se tv i sengen.

Et af højdepunkterne ved denne seng er det farverige LED-lys. Det skaber en behagelig atmosfære og giver et ekstra touch af elegance til dit soveværelse. Vores seng er udstyret med en førsteklasses madras med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og en fantastisk tilpasningsevne. De individuelle pocketfjedre absorberer støj og stød, og sikrer dermed en uforstyrret søvn.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der er både blødt og behageligt. Vi har tænkt på hygiejnen og tilbyder en madrasbeskytter, der ikke kan returneres efter åbning af emballagen for at opretholde de højeste standarder.

Vores kontinentalseng er nem at samle takket være den medfølgende brugermanual. Du kan tilpasse længden af LED-lysstripen og vedligeholde den optimale funktion på kun den del, der er markeret med et saksesymbol. Længden af USB-ledningen giver dig fleksibilitet i placeringen af strømkilden.

Giv dit soveværelse et ekstra pift af luksus med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Bestil den i dag og begynd at nyde fantastiske nætter med den ultimative komfort og stil.

Scroll to Top