vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof sort

2.491 kr.

Oplev ultimativ luksus og stil med vidaXL kontinentalsengen. Det elegante design kombineret med det indbyggede LED-lys skaber den perfekte atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335771310 Kategori:

Drøm dig væk til en himmelsk søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Denne seng vil helt sikkert være et blikfang i dit soveværelse og tilbyder mere end bare en god nats søvn.

Stoffet, der er anvendt til denne seng, er både åndbart og slidstærkt, og det giver et enkelt og elegant look. Justerbar sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din rygstøtte præcis som du ønsker det, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Men det er ikke alt – vi har tilføjet en farverig LED-strip, der kan lyse op i mørket og skabe en hyggelig atmosfære i dit soveværelse.

Madrassen i denne kontinentalseng er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke kun en fremragende støtte til din krop, men de absorberer også støj og stød, når du vender og drejer dig om natten.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der føles blødt og behageligt. Den beskytter madrassen og sikrer, at du får en ekstra lag komfort i din søvn.

Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Sættet leveres med en brugervenlig manual, der sikrer en let og problemfri montering. Vi har også inkluderet et USB-stik, så du kan tilslutte din egen USB-strømkilde og nyde de farverige LED-lys.

Vores kontinentalseng er designet med fokus på både stil og komfort. Så sørg for at forkæle dig selv med denne elegante seng og lad den skabe et rum, hvor du kan hvile og genoplade energien.

Pakken indeholder:
– 1 x sengeramme
– 1 x sengegavl
– 1 x madras
– 1 x topmadras
– 1 x LED-strip

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at fuldende dit drømme soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Lad drømmene blive til virkelighed og sov som en konge hver nat.

Scroll to Top