vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof lysegrå

2.872 kr.

Få en god nats søvn og skab en hyggelig atmosfære med vores elegante kontinentalseng med indbygget LED-belysning. Tilpasset dine behov og giver dig den ultimative komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335771316 Kategori:

Opgrader dit soveværelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant lysegrå farve. Denne seng vil være det ultimative højdepunkt i dit soveværelse og give dig en god nattesøvn, som du kun har drømt om.

Lad os starte med at tale om kvaliteten af denne seng. Det slidstærke stof på sengen giver den et enkelt og rent look, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Du kan være sikker på, at denne seng vil vare i lang tid.

Den praktiske sengegavl kan justeres efter din behov, hvilket giver dig fremragende rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. Du vil ikke kunne undgå at føle dig behagelig og afslappet i vores kontinentalseng.

Men det er ikke alt. Skab en farverig atmosfære i dit soveværelse med den medfølgende LED-strip. Du kan vælge mellem forskellige farver og skabe den stemning, der passer bedst til dig. Dette er den perfekte måde at tilføje en ekstra dimension til din søvnoplevelse.

Når det kommer til selve madrassen, er den udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød. Du vil opleve en næsten surrealistisk komfort, som kun en seng af denne standard kan tilbyde.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod din hud. Du får den ultimative komfort og ro i sindet med vores topmadras.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med vores brugervenlige monteringsvejledning er du sikret nem installation.

For at gøre oplevelsen endnu bedre, kommer sengen med et USB-stik, så du nemt kan oplade dine elektroniske enheder. Bemærk, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Sengen leveres med en sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip, så du har alt, hvad du behøver for at få din drømmeseng.

Fremtidens søvnoplevelse starter nu med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Forkæl dig selv med denne luksuriøse seng og vågn op hver morgen med fuld energi og klar til at erobre dagen. Din drømmeseng venter på dig.

Scroll to Top