vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkegrå

2.675 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores moderne kontinentalseng. Udstyret med indbyggede LED-lys og luksuriøst stof, vil denne seng forvandle dit soveværelse til et elegant mesterværk.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335771317 Kategori:

Forestil dig at vågne op i denne kontinentalseng med LED-lys og føle dig som en stjerne i dit eget soveværelse. Med sit enkle og rene udseende er denne seng både moderne og tidløs, og den vil helt sikkert blive et imponerende fokuspunkt i rummet.

Stoffet, der er anvendt til denne seng, er ikke kun smukt og stilfuldt, men også åndbart og slidstærkt, så du kan være sikker på, at den vil holde i lang tid. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din siddeposition og giver samtidig en fantastisk rygstøtte, når du har brug for at læse eller se tv.

Det virkelige smertepunkt er det farverige LED-lys, der er indlejret i sengen. Det giver dig mulighed for at skabe et stemningsfuldt miljø og lys i mørket, når det passer dig bedst. Forestil dig at glide ind i drømmeland omgivet af bløde, beroligende farver – en ægte oplevelse af ro og afslapning.

Men komforten stopper ikke der. Denne kontinentalseng har en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og alsidighed. Disse fjedre absorberer effektivt stød og støj og tilpasser sig dine bevægelser for en optimal støtte og komfort hele natten lang.

Og som prikken over i’et, kommer denne seng også med en hudvenlig topmadras. Den er blød og behagelig og giver ekstra beskyttelse og komfort. Den er også nem at vedligeholde, så du kan nyde en frisk og ren seng hver nat.

Bemærk venligst, at denne seng er omhyggeligt designet med øje for hygiejne, og derfor kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men vær ikke bekymret, for den kommer med en brugervenlig manual til nem montering og brug.

Denne kontinentalseng leveres også med en LED-strip, der kan klippes til, så du kan tilpasse belysningen i henhold til dine præferencer. USB-stikket er inkluderet, men du skal sørge for at have en 5 V USB-strømkilde for at aktivere det.

Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at forvandle din søvnoplevelse. Bestil nu og oplev ultimativ komfort og stil i dit eget soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i stof i mørkegrå. Giv dig selv den fulde pakke af både æstetik og komfort, som du fortjener.

Scroll to Top