vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof mørkebrun

2.890 kr.

Oplev overlegen komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og luksuriøst mørkebrun stof bliver din søvnoplevelse forvandlet til ren drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772101 Kategori:

Forkæl dig selv med en god nattesøvn og skab et fokuspunkt i dit soveværelse med vidaXL’s kontinentalseng med LED-lys i mørkebrunt stof. Denne seng er ikke bare praktisk og behagelig, den er også et stilfuldt og moderne indslag i enhver indretning.

Sengens stof er ikke kun slidstærkt, men det har også et enkelt og rent look, der passer perfekt til enhver smag. Det åndbare materiale sikrer, at du får en behagelig soveoplevelse hver nat.

Med den justerbare sengegavl får du ikke bare god rygstøtte, men du kan også tilpasse den efter dine behov. Uanset om du kan lide at læse i sengen eller se tv, giver sengegavlen den perfekte støtte til dine aktiviteter.

Lys op i dit soverum med den farverige LED-strip, der er indbygget i sengen. Uanset om du vil skabe en afslappende atmosfære eller en festlig stemning, får du mulighed for at tilpasse lyset efter din egen smag.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der garanterer høj kvalitet, holdbarhed og fremragende tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og stød, så du kan bevæge dig uden at forstyrre din partners søvn.

Topmadrassen er både slidstærk og hudvenlig. Den er lavet af blødt og komfortabelt materiale, der sikrer dig en god nats søvn og behagelige drømme.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men vær ikke bekymret, vi sikrer, at hver pakke kommer med en brugermanual, der gør monteringen nem og problemfri.

Til sidst, men ikke mindst, sørger vi for, at du får et produkt af høj kvalitet. Derfor leveres LED-strips med et kabel, der kan klippes efter behov. Dog garanterer vi, at selv efter klipningen vil LED-lyset fortsætte med at fungere som før.

Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med denne fantastiske kontinentalseng. Bestil den i dag og forvandl dit soveværelse til et rum af stil, komfort og inspirerende atmosfære.

Scroll to Top