vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkegrå

2.723 kr.

Giv dit soveværelse et moderne og luksuriøst look med vores vidaXL kontinentalseng, der har indbyggede LED-lys og komfortabel stofbeklædning. Få en god nats søvn og tilføj stil til dit hjem.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772107 Kategori:

Oplev en himmelsk og moderne søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå stof. Denne unikke seng vil tage dit soveværelse til nye højder med sin fantastiske kvalitet og stilfulde design.

Stoffet, der er brugt til denne kontinentalseng, er ikke kun slidstærkt, men også åndbart, hvilket sikrer, at du sover komfortabelt og vågner op frisk og veludhvilet. Den praktiske justerbare sengegavl giver perfekt støtte til ryggen, når du ønsker at sidde op og læse eller se tv.

Et ekstra strejf af sofistikering tilføjes med den farverige LED-strip, der skaber en fantastisk atmosfære i dit soveværelse. Du kan nu nyde hyggelig belysning i mørket uden at skulle bekymre dig om støj eller forstyrrelser, da den indbyggede pocketfjedre-madras absorberer bevægelser og sikrer en rolig søvn.

Vores hudvenlige topmadras af høj kvalitet tilbyder ekstra komfort og beskyttelse, så du kan sove i ren luksus. Bemærk, at madrassen ikke kan returneres efter åbning af emballagen af hygiejniske årsager.

Denne vidaXL kontinentalseng inkluderer alle nødvendige monteringsvejledninger for nem installation. Vær opmærksom på, at USB-strømkilde ikke er inkluderet. Men du vil stadig kunne nyde godt af det indbyggede USB-stik, der gør det nemt at tilslutte dine elektroniske enheder.

Skab dit eget private tilflugtssted med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå stof. Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at opleve ultimativ komfort, stil og elegance i dit soveværelse. Køb den i dag og forvandl din søvn til en luksuriøs oplevelse.

Scroll to Top