vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof cremefarvet

2.929 kr.

Oplev ultimativ luksus og stil med vores kontinentalseng. Nyd LED-lysdesignet, den cremefarvede stofbeklædning og oplev uovertruffen komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772134 Kategori:

Drøm dig væk til en dyb og afslappende søvn med vores smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 90×200 cm. Denne seng vil tage dit soveværelse til nye højder og give dig en fantastisk nattesøvn.

Sengens slidstærke cremefarvede stof giver den et elegant og tidløst udseende. Det åndbare og holdbare materiale sørger for, at sengen bevarer sin kvalitet i lang tid fremover.

Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse højden, så den passer perfekt til dine behov. Den støtter din ryg på bedste vis, når du sidder op i sengen og læser en god bog eller ser tv.

Et ekstra feature ved denne seng er den farverige LED-strip, der skaber en behagelig lysstemning i rummet. Du kan skiftende mellem forskellige farver og tilpasse atmosfæren efter dine ønsker og behov.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres fremragende kvalitet. De sikrer ikke kun en lang holdbarhed, men tilpasser sig også din krop og absorberer bevægelser, så du får en uforstyrret søvn.

Topmadrassen, der er lavet af hudvenligt og blødt materiale, tilføjer ekstra komfort til din søvnoplevelse. Bemærk venligst, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er åbnet af hygiejniske årsager.

Monteringen er nem og smertefri med den medfølgende brugermanual. Du kan også tilpasse sengens længde ved at klippe LED-lyset, så det passer til dit behov.

Sengen leveres komplet med sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip. Bemærk venligst, at USB-strømkilden ikke er inkluderet.

Skab din egen oase af komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Bestil din drømmeseng i dag og gør drømmene til virkelighed.

Scroll to Top