vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof lysegrå

2.915 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab en stemningsfuld atmosfære og få en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772137 Kategori:

Drøm sødt og skab en betagende atmosfære på dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i elegant lysegrå stof. Denne seng er ikke bare et sted at sove, den er et kunstværk, der vil tilføje et strejf af elegance til dit rum.

Stoffet, der omslutter sengen, er ikke kun slidstærkt, men også åndbart, så du kan nyde en behagelig søvn. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse rygstøtten, mens du læser eller ser tv i sengen.

Bliv fortryllet af de farverige LED-lys, der lyser op i mørket og tilføjer et unikt og moderne twist til din indretning. LED-lysstriben er et perfekt supplement til det stilfulde design af denne madras.

Madrasen er udstyret med individuelle lomme-fjedre, der tilpasser sig din krop, samtidig med at de sikrer en støjsvag og behagelig søvn. Den hudvenlige topmadras er blød og komfortabel, og den beskytter og forlænger livet af din madras.

Vi tillægger stor værdi for din sikkerhed og hygiejne, derfor kan madrassen ikke returneres, når forseglingen er brudt af hygiejniske årsager, og vi anbefaler at du læser brugermanualen for nem montering.

Kast dig ud i natdrømmenes verden, og bestil vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dag. Lad denne seng være det centrale fokuspunkt i dit soveværelse, og oplev en atmosfære af ren luksus. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men alt andet, du har brug for, er med i pakken.

Vær beredt på at opleve komfort og stil på et helt nyt niveau med denne eksklusive kontinentalseng.

Scroll to Top