vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof gråbrun

3.034 kr.

Oplev luksus og elegance i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng. Med LED-lys, stilfuldt stof i gråbrun og en behagelig størrelse på 90×200 cm er dette det perfekte valg for en behagelig og stilfuld nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773397 Kategori:

Drømmer du om en god nats søvn præget af stil og komfort? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys det perfekte valg for dig. Denne seng vil blive midtpunktet i dit soveværelse og tilføje en moderne og elegant touch til indretningen.

Stoffet på sengen er både åndbart og slidstærkt og giver en enkel og ren look. Du kan også nyde den praktiske justerbare sengegavl, der giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Sengen er også udstyret med en farverig LED-strip, der kan skabe en fantastisk stemning i mørket.

Vi har ikke glemt komforten. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Denne madras absorberer støj og stød, når du bevæger dig, hvilket giver dig en rolig og uforstyrret søvn.

Hudvenlig topmadras er også inkluderet i pakken. Den er lavet af et slidstærkt og behageligt stof, der gør din søvnoplevelse endnu bedre. Bemærk venligst, at madrassen ikke kan returneres, når emballagen er åbnet af hygiejniske årsager.

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys har alt hvad du behøver for at få en god nats søvn. Sengen inkluderer en stabil sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og en farverig LED-strip. Alt er nemt at montere ved hjælp af den medfølgende brugermanual. Bemærk, at denne seng har en USB-stik, men den certificerede 5 V USB-strømkilde er ikke inkluderet.

Giv dig selv den komfort og stil, du fortjener med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Bestil i dag og oplev den ultimative søvnoplevelse.

Scroll to Top