vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof cremefarvet

2.975 kr.

Oplev en himmelsk søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys tilføjer en elegant og afslappende atmosfære til dit soveværelse. Drømme bliver virkelighed.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773421 Kategori:

Lad lyset guide dig til en vidunderlig søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk cremefarve. Denne eksklusive seng vil blive omdrejningspunktet i dit soveværelse og give dig den ultimative komfort og stil.

Denne kontinentalseng er designet til at imponere med sit slidstærke stof, der både er åndbart og holdbart. Med sit enkle og rene udseende tilføjer den elegance til enhver indretning. Sengegavlen er justerbar i højden og giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv.

Oplev en spektakulær effekt af farverigt LED-lys, der spreder sig i mørket og skaber en stemningsfuld atmosfære i rummet. Det er den perfekte måde at skabe en beroligende og hyggelig stemning før sengetid.

Vi har ikke kun fokuseret på udseendet, men også på selve sovekomforten. Denne seng er udstyret med en madras med individuelle pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og en tilpasningsevne ud over det sædvanlige. Disse fjedre er kendt for deres evne til at absorbere støj og stød, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

Topmadrassen er hudvenlig og ekstra blød, hvilket giver dig en luksuriøs følelse af velvære. Den er lavet af slidstærkt materiale og er meget behagelig at ligge på. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Sengen leveres komplet med en brugervenlig manual til let montering. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men sengen er udstyret med et USB-stik til praktisk opladning af dine enheder.

Skab en oase af komfort og stil i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Lad lyset guide dig til en dyb og behagelig søvn, og vågn op frisk og klar til en ny dag.

Scroll to Top