vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof mørkegrå

2.808 kr.

Drøm dig væk til en oase af komfort – vores kontinentalseng er udstyret med stemningsfulde LED-lys for ultimativ afslapning. Oplev luksus i soveværelset med vores moderne design i mørkegrå.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773425 Kategori:

Oplev en luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i smukt mørkegråt stof. Denne seng er mere end bare en sovemulighed – det er et kunstværk til dit soveværelse.

Sengen er lavet af et slidstærkt stof, der udstråler enkelhed og elegance. Stoffet er åndbart og holdbart, så du kan nyde det i mange år frem. Ønsker du at læse en spændende bog eller se dine yndlingsserier i sengen? Så er vores seng perfekt til dig. Den justerbare sengegavl tilbyder fantastisk støtte til din ryg, uanset hvad du laver i sengen – om det er at sove, læse eller se fjernsyn.

Men det er ikke alt. Vores kontinentalseng har et farverigt LED-lys langs sengekanten, der skaber en atmosfære af ro og hygge. Du kan skifte farverne efter dine ønsker og skabe en unik atmosfære i dit soveværelse.

Hvad med komforten? Vi har tænkt på det. Denne seng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der tilpasser sig din kropsform og giver en behagelig støtte. Du vil elske lyden af stilhed, når du vender og drejer dig om natten, takket være fjedrene, der absorberer støj og stød.

Og for at fuldende din søvnoplevelse har vi inkluderet en blød og hudvenlig topmadras. Denne madrasbeskytter er lavet af slidstærkt stof og tilføjer ekstra komfort til din seng.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet. Men du behøver ikke bekymre dig, for vi er sikre på, at du vil elske denne seng lige så meget som os.

Let’s not forget the details. Denne seng leveres med en brugermanual for nem installation. USB-stikkontakten er inkluderet, men den certificerede 5 V USB-strømkilde skal du selv have. Selvom du kan klippe lysbåndet for at tilpasse længden, vil USB-delene stadig fungere uden nogen ændringer.

Tag dit soveværelse til det næste niveau med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Du fortjener at sove i fuld luksus og stil.

Scroll to Top