vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof cremefarvet

3.074 kr.

Oplev en drømmeagtig søvnoplevelse hver nat med vores elegante kontinentalseng – LED-lys, stof i cremefarvet finish. Skab det perfekte sovemiljø i din egen seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773429 Kategori:

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i stilfuld cremefarve. Denne seng er ikke blot en soveplads, men en ægte oplevelse. Med sit slidstærke stof og rene look skaber den et elegant statement i dit soveværelse.

Den justerbare sengegavl sikrer optimal støtte til din ryg og tilpasser sig dine behov. Uanset om du læser en spændende bog eller ser en film, kan du nyde komforten i din seng. Og for at tilføje en ekstra dimension til din søvnoplevelse er sengen udstyret med farverige LED-lys, der lyser op i mørket og skaber en stemningsfuld atmosfære.

Madrasen er fremstillet med indbyggede pocketfjedre af høj kvalitet, der absorberer støj og stød og sikrer en rolig og uforstyrret søvn. På toppen finder du en hudvenlig og blød topmadras, der giver ekstra komfort og beskyttelse.

Bemærk, at for at opretholde den højeste standard for hygiejne kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Vi leverer med en brugervenlig manual til nem montering, og du kan nemt tilpasse LED-striben for at opnå den ønskede længde.

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys får du ikke kun en seng, du får en luksuriøs oase af komfort og æstetisk appel. Opgrader dit soveværelse med dette unikke møbelstykke, der skaber en stemningsfyldt atmosfære og gør din søvnoplevelse til noget helt specielt. Bestil din nye seng i dag og sørg for at vågne frisk og fuld af energi hver morgen.

Scroll to Top