vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof sort

3.175 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vitaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab den perfekte atmosfære og få en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773457 Kategori:

Med vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof sort får du ikke bare en seng, men også et stykke kunst til dit soveværelse. Denne enestående kontinentalseng vil være det ultimative fokuspunkt i dit rum og tilbyde dig en uovertruffen nattesøvn.

Denne seng er udstyret med et slidstærkt stof i en elegant sort farve, der både giver et enkelt og rent look samt er åndbart og holdbart. Du vil føle dig omsluttet af luksus, når du lægger dig til at sove i denne seng.

Sengen er udstyret med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Uanset om du vil sidde op i sengen og læse en god bog eller se fjernsyn, vil sengegavlen støtte ryggen på perfekt vis. Du behøver ikke at gå på kompromis med din komfort.

Gå på opdagelse i farver og lys med den medfølgende LED-strip. Den giver dig mulighed for at skabe en atmosfære i mørket og tilføje et strejf af elegance til din soveværelsesindretning. Når lyset fra LED-strippen kombineres med den sorte farve på sengen, vil du opleve en visuel fest, der giver en unik og stemningsfuld oplevelse.

Men komforten stopper ikke der. Denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre i madrassen, som er kendt for deres høje kvalitet og fremragende tilpasningsevne. Dette sikrer en behagelig og støttende søvnoplevelse, hvor fjedrene effektivt absorberer stød og støj, når du bevæger dig.

Topmadrassen er ikke kun lækker at ligge på, men har også et hudvenligt betræk, der er slidstærkt og blødt. Du vil føle dig som royalty, når du lægger dig på denne topmadras, der tilføjer en ekstra dimension af komfort til dit soveeventyr.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vær ikke bekymret, for ethvert produkt leveres med en brugervenlig manual til nem montering.

Med vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof sort får du alt hvad du behøver for en godnat søvn og mere. Tilføj et strejf af elegance og komfort til dit soveværelse med denne eksklusive seng i dag. Din drømmeseng venter på dig.

Scroll to Top