vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof mørkebrun

3.667 kr.

Opgrader dit soveværelse med vores luksuriøse kontinentalseng med indbygget LED-lys. Oplev ultimativt komfort og stil i en elegant mørkebrun stofdesign.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773489 Kategori:

Lad mig introducere dig for vores fortryllende vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm i en elegant og tidløs mørkebrun farve. Denne seng vil øjeblikkeligt tiltrække opmærksomheden i dit soveværelse og er designet til at give dig en luksuriøs og behagelig nattesøvn.

Denne imponerende kontinentalseng er konstrueret med et slidstærkt og åndbart stof, der ikke kun er behageligt at ligge på, men også ser elegant og stilfuldt ud. Vores sengegavl kan justeres i højden for at give en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se en god film.

Et unikt træk ved denne seng er de farverige LED-lys, der er indbygget langs sengekanten. Disse lys vil skabe en atmosfære af ro og afslapning i dit soveværelse, og du kan endda vælge mellem forskellige farver og lysintensiteter for at tilpasse det til din egen stemning.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der giver en fantastisk tilpasningsevne og holdbarhed. Disse pocketfjedre er kendt for at absorbere støj og stød, og sikrer derfor minimal forstyrrelse, når du vender og drejer dig om natten. En hudvenlig topmadras er også inkluderet for at give ekstra komfort og beskyttelse.

Vi ønsker kun det bedste for vores kunder, og derfor leveres denne seng med en brugermanual for nem og problemfri montering. Det er vigtigt at nævne, at madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, når emballagen først er blevet åbnet eller fjernet.

Selve sengen er lavet af holdbare materialer som krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ, hvilket sikrer, at den vil vare i mange år fremover. Mål for sengen er 193 x 144 x 78/88 cm (L x B x H), med madras- og topmadrasmål på 140 x 190 x 20 cm (B x L x H) og 140 x 190 x 5 cm (B x L x H) henholdsvis.

Denne fantastiske kontinentalseng leveres også med praktiske USB-porte til din bekvemmelighed. Bemærk venligst, at den certificerede 5 V USB-strømforsyning ikke er inkluderet i pakken.

Pakken inkluderer: 1 x sengeramme, 1 x sengegavl, 1 x madras, 1 x topmadras og 2 x LED-lysstrips, der nemt kan klippes til den ønskede længde.

Investér i din søvnkvalitet og oplevelsen af ekstraordinær komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys – et perfekt stykke møbel, der vil tilføje et strejf af elegance og stil til dit soveværelse.

Scroll to Top