vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof blå

3.603 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Den imponerende LED-lys og det luksuriøse blå stof vil forvandle dit soveværelse til et eksklusivt rum. Gå ikke glip af denne unikke seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335773492 Kategori:

Dybt i drømmeland er der en seng, der venter på dig – præsenterer vidaXL kontinentalseng med LED-lys i blødt, slidstærkt stof i en smuk blå farve. Forestil dig at få en fuldstændig opdaterende og komfortabel søvnoplevelse i denne skønhed, der både tilfredsstiller dine øjne og din krop.

Sengen er fremstillet med et enkelt og rent look, samtidig med at den er åndbar og holdbar takket være det slidstærke stof. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så den passer perfekt til dine behov og giver en fantastisk støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Men det er ikke alt. Den farverige LED-strip, der er indbygget i sengerammen, giver dig mulighed for at skabe et magisk lys i mørket. Lyset vil sprede en beroligende og varm atmosfære i dit soveværelse, hvilket gør det til det perfekte sted at slappe af og komme i balance efter en lang dag.

På trods af de visuelle fordele er komforten i denne seng ikke blevet glemt. De indbyggede, individuelle pocketfjedre sikrer ikke kun en alsidig støtte, men også en lydløs søvn. De tilpasser sig din kropsform, absorberer støj og fjerner uønskede bevægelser, mens du sover.

For at fuldende den ultimative søvnoplevelse er der også en hudvenlig topmadras med i pakken. Den er lavet af blødt stof, der skaber en blød og behagelig overflade at hvile på. Du vil blive vækket op og føle dig forfrisket, klar til en ny dag.

Tag et øjeblik til at forestille dig denne drømmeseng: En blå oase af komfort, med farvet LED-lys, der spreder et magisk skær i mørket, og en madras og topmadras, der omfavner din krop og lader dig sove som en baby.

Stilfuld og funktionel, denne vidaXL kontinentalseng er det ultimative valg til at forvandle dit soveværelse til en drømmende oase. Gør dig klar til at sove i stil og omfavne din bedste søvn nogensinde.

Scroll to Top