vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkebrun

3.677 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores moderne kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys og det luksuriøse stof skaber en unik og behagelig atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335774279 Kategori:

Forestil dig denne kontinentalseng som hjertet af dit soveværelse, hvor du kan nyde en dyb og behagelig søvn. Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i smukt mørkebrunt stof vil tilføje en elegant og moderne touch til dit rum.

Sengens slidstærke stof er ikke kun smukt at se på, det er også åndbart og holdbart, hvilket garanterer langvarig anvendelse. Med en justerbar sengegavl får du optimal rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Dette er dog ikke blot en almindelig seng – farverige LED-lys, der skaber en atmosfære af ro og afslapning, omgiver sengens ramme og skaber en behagelig belysning i mørket.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet og en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer effektivt støj og bevægelse, hvilket giver dig en uforstyrret søvn hele natten.

Topmadrassen er lavet af et hudvenligt stof, der føles blødt og komfortabelt mod din krop. Den bidrager til en endnu mere luksuriøs soveoplevelse.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vær ikke bekymret – denne seng kommer med en brugermanual, der gør monteringen hurtig og enkel.

For at tilføre et strejf af moderne bekvemmelighed er en USB-forbindelse inkluderet i sengen. Du kan oplade dine elektroniske enheder eller tilslutte belysning med lethed. Bemærk, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Denne kontinentalseng er ikke kun en drøm at se på, men også en drøm at sove i. Med dens stilfulde mørkebrune design og luksuriøse funktioner vil den forvandle din soveoplevelse til en ægte fornøjelse. Bestil denne bedårende kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL i dag, og forvandl dit soveværelse til en oase af komfort og stil.

Scroll to Top