vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof blå

3.811 kr.

Opdag luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant blå stof, tilføj et moderne touch til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335774282 Kategori:

Drøm sødt og levende med vores spektakulære vidaXL kontinentalseng med LED-lys. En chic og tiltalende tilføjelse til dit soveværelse, som vil tage din søvnoplevelse til et helt nyt niveau.

Denne seng er ikke kun et smukt syn for øjet, men den er også lavet med fokus på komfort og holdbarhed. Det slidstærke stof har et enkelt og rent udseende, samtidig med at det er åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at sengen vil vare i mange år fremover.

Vi har også tænkt på din komfort, når du sidder oprejst i sengen for at læse eller se tv. Vores praktiske sengegavl kan justeres i højden efter dine individuelle behov og giver fremragende rygstøtte, så du kan sidde behageligt i timevis.

Glem ikke, at sengen er udstyret med en farverig LED-strip. Nu kan du skabe et magisk lys i dit soveværelse og nemt tilpasse det efter dine humør og præferencer. Du kan trygt fordybe dig i en afslappende og hyggelig atmosfære hver eneste nat.

For at sikre din optimale komfort er madrassen fremstillet med indbyggede pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres imponerende kvalitet og tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret og roligt gennem hele natten.

Vores hudvenlige topmadras er også med til at højne din komfort. Med sit bløde og behagelige betræk vil den forkæle dig med ekstra luksus under din søvn.

Bemærk venligst, at for hygiejnens skyld kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vi sikrer, at hvert produkt leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen hurtig og nem.

Vores blå kontinentalseng er lavet af stof (100% polyester), krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ. De præcise mål er 203 x 144 x 78/88 cm (L x B x H).

Med denne fantastiske pakke får du ikke kun sengen, men også sengegærdet, madrassen og topmadrassen, samt to LED-strips, der bedst fungerer med en certificeret 5V USB-strømkilde, der ikke er inkluderet.

Lad din søvnoplevelse få et absolut boost med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i blåt stof. Giv dig selv den skønhed og komfort, du fortjener, og vågn op frisk og veludhvilet hver morgen.

Scroll to Top