vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof lysegrå

2.913 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant stofdesign er denne seng et perfekt valg for at skabe en luksuriøs og stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335769006 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af stilfuld komfort med denne fortryllende kontinentalseng med LED-lys. Den vil virkelig skabe et fokuspunkt i dit soveværelse og give dig en god nattesøvn. Med sit enkle og rene look i lysegrå stof vil denne seng både være åndbar og slidstærk.

Men det stopper ikke her. Denne kontinentalseng har også en praktisk justerbar sengegavl, der sikrer fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Og hvis du er træt af traditionelt sengebelysning, så kan du skabe en magisk stemning med den farverige LED-lysstribe, der lyser op i mørket.

Men komforten stopper ikke ved udseendet. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilbyder yderst høj kvalitet og holdbarhed, samtidig med at den tilpasser sig perfekt til din krop. Støj og stød bliver effektivt absorberet, så du kan nyde en rolig og uforstyrret søvn.

Og for at fuldende din soveoplevelse er der også en hudvenlig topmadras med et blødt og behageligt stofbetræk. Den tilføjer den ekstra luksus, du fortjener efter en lang dag.

Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vær ikke bekymret, for monteringen er nem takket være den medfølgende brugermanual.

Giv dig selv den ultimative komfort og stil med denne kontinentalseng med LED-lys. Din søvn vil blive forvandlet til en drømmende oplevelse, og dit soveværelse vil skinne med elegance. Så lad lyset guide dig til en god nats søvn.

Scroll to Top