vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof mørkebrun

3.044 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Det elegante design og det indbyggede LED-lys vil forvandle dit soveværelse til en oase af luksus. Gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig og stilfuld.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335769040 Kategori:

Forbered dig på at opleve den ultimative søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i en elegant mørkebrun stofdesign. Denne imponerende seng vil blive centrum for dit soveværelse og tilføje et strejf af luksus til dine nætter.

Sengen er fremstillet af slidstærkt og åndbart stof, der ikke kun giver den et stilfuldt udseende, men også sikrer en behagelig overflade at sove på. Den medfølgende sengegavl er justerbar i højden, hvilket muliggør individuel tilpasning og tilbyder fremragende støtte til din ryg, når du ønsker at læse eller se tv i sengen.

Et særligt touch ved denne kontinentalseng er det farverige LED-lys, der er integreret i sengerammen. Skab en fantastisk atmosfære i dit soveværelse ved at vælge mellem forskellige farver og nyd den hyggelige og beroligende belysning.

Men det er ikke kun udseendet, der imponerer. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig dine kropskonturer og absorberer støj og stød, når du bevæger dig om natten. Den medfølgende topmadras er beklædt med blødt og hudvenligt stof, der tilføjer en ekstra lag komfort til din søvnoplevelse.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. For at sikre nem montering leveres hver seng med en brugermanual, og du kan klippe lysbåndet efter behov. Bemærk venligst, at USB-strømkilden ikke er inkluderet.

Forny dit soveværelse med denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Skab et stilfuldt og behageligt rum, hvor du kan opleve den bedst mulige søvn. Bestil nu og glæd dig til at opleve den ultimative komfort.

Scroll to Top