vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof mørkegrå

3.900 kr.

Oplev en ny dimension af luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab en ambiance af ro og elegance i dit soveværelse. Køb nu og opgrader din søvnkvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335769139 Kategori:

Oplev den ultimative komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i mørkegrå stofbeklædning. Denne seng vil pryde ethvert soveværelse og give dig den bedste søvn nogensinde.

Vi har tænkt på alt for at sikre, at du får den mest behagelige og afslappende søvn. Sengens slidstærke stofbeklædning er ikke kun smuk at se på, men også åndbar og holdbar. Du kan justere sengegavlen for at få den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at nyde en god bog eller se din yndlingsserie.

Skab en fortryllende atmosfære i dit soveværelse med vores farverige LED-lys. Lad lysstrimlerne skinne og skabe smukke effekter i rummet om natten. Du vil elske den beroligende og hyggelige stemning, som dette eksklusive designelement tilføjer.

Vi har ikke glemt komforten. Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og sikrer optimal støtte og afslapning. Du vil ikke opleve støj eller stød fra bevægelser, da fjedrene effektivt absorberer bevægelsesenergien.

Vi har også tænkt på din hudvenlighed. Topmadrassen er dækket af et hudvenligt og slidstærkt stof, der er blødt og behageligt at ligge på. Vi har taget hensyn til hygiejne og sælger kun ubrugte madrasser – emballagen må ikke åbnes eller fjernes, da madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager.

Vores produkt kommer med en brugervenlig manual, så du nemt kan montere sengen derhjemme. Bemærk, at det medfølgende USB-kabel kan bruges til LED-lyset, men den certificerede 5 V USB-strømkilde er ikke inkluderet.

Fås i en elegant mørkegrå farve, som vil passe til enhver indretning. Sengen er lavet af 100% polyester stof, krydsfiner, konstrueret træ og massivt lærketræ for maksimal stabilitet og holdbarhed.

Oplev luksus og komfort på et helt nyt niveau med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Gør dit soveværelse til et fristed af stil og afslapning. Køb den i dag og nyd en fantastisk nattesøvn.

Scroll to Top