vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof sort

4.058 kr.

Få en ultimativ søvnoplevelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og elegant sort stof er denne seng det perfekte valg for komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335769140 Kategori:

Oplev en nydimensionel søvnoplevelse med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil forvandle dit soveværelse til et oase af komfort og stil.

Vores sortfarvede kontinentalseng er omhyggeligt designet med et slidstærkt og åndbart stof, der både giver et rent look og langvarig holdbarhed. Du kan endda justere sengegavlens højde efter dine behov, hvilket giver en enestående rygstøtte, når du nyder en god bog eller ser din favoritserie.

Bliv forbløffet af det farverige LED-lys, der tilføjer et unikt touch til din soveoplevelse. Fra blidt dæmpet til levende farver kan du vælge den rette belysning for at skabe den perfekte atmosfære.

Vores kontinentalseng er udstyret med en madras med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sikrer en enestående komfort. Disse pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet og evnen til at absorbere støj og stød, så du kan få en uforstyrret søvn.

En hudvenlig topmadras, der er blød og behagelig, fuldender den ultimative søvnoplevelse. Med dens slidstærke stofbetræk vil denne madrasbeskytter sikre en hygiejnisk og beskyttet søvnoverflade for dig og dine kære.

Bemærk, at vi har sørget for, at vores produkt er nemt at samle ved hjælp af den medfølgende brugermanual. Du kan klippe den del af LED-strippen, der er markeret, så den passer perfekt til dit behov. Vi leverer også en USB-stik, men den 5V USB-strømkilde er ikke inkluderet.

Opgrader dit soveværelse med et elegant og komfortabelt møbel, der vil transformere din søvn. Bestil vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dag og opnå den drømmende søvn, du fortjener.

Scroll to Top