vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof lysegrå

4.907 kr.

Få en drømmeagtig søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og stilfuldt stofdesign er den det ultimative valg for luksus og komfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335769990 Kategori:

Dybde, stil og komfort mødes i vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende lysegrå farve. Forestil dig en ren og elegant seng, der tager dit soveværelse til et helt nyt niveau af skønhed.

Lad os starte med den slidstærke stofbeklædning, der ikke kun tilfører et luksuriøst touch til sengen, men også sørger for åndbarhed og langtidsholdbarhed. Intet er overladt til tilfældighederne, når det kommer til udformningen af vores kontinentalseng.

Den prægtige sengegavl er justerbar i højden og giver en fremragende støtte til ryggen, når du gerne vil sidde op i sengen og læse eller se tv. Ingen flere puder i ryggen, ingen ubehag. Vi gør det let for dig at nyde komforten.

Men det bliver først virkelig interessant, når vi snakker om de farverige LED-lys. Skab en atmosfære af ro og harmoni i dit soveværelse med den indbyggede LED-strip. Lad dig blive opslugt af det blide lys, når du ligger og slapper af i sengen.

Når det kommer til selve madrassen, er vores kontinentalseng udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og sikrer en lang levetid samt effektiv absorbering af støj og bevægelse.

Topmadrassen er ikke kun hudvenlig, men også blød og behagelig at sove på. Vi har tænkt på alt for at sikre, at din søvnoplevelse bliver så fantastisk som muligt.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet. Men vi er overbeviste om, at du vil elske den, så snart du prøver den for første gang.

Vores vidaXL kontinentalseng leveres i en pakke med alt, hvad du behøver for en nem montering. Og selvom sengen kommer med et USB-stik, skal du huske, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet. Men lad ikke det stoppe dig fra at nyde sengens skønhed og funktionalitet.

Sengen har dimensionerne 203 x 200 x 78/88 cm (L x B x H), og madrassen måler 100 x 200 x 20 cm (B x L x H). Topmadrassen har dimensionerne 200 x 200 x 5 cm (B x L x H). Vi har gjort det nemt for dig at få alt dette i én pakke.

Så tag springet og giv dit soveværelse den opgradering, det fortjener med vores elegante og inspirerende vidaXL kontinentalseng med LED-lys. En skelnen og stilfuld tilføjelse til dit hjem, der vil bringe dig en dyb, beroligende og komfortabel søvn hver eneste nat.

Scroll to Top