vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof mørkebrun

3.082 kr.

Oplev luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den er udstyret med smukke LED-lys, og det moderne design vil helt sikkert forvandle dit soveværelse. Drømmen om komfort er kun et klik væk.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772140 Kategori:

Drøm dig væk til en nats søvn fyldt med komfort og stil med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng er ikke kun et praktisk og funktionelt møbel, men også et fokuspunkt i dit soveværelse.

Designet med slidstærkt stof i en elegant mørkebrun farve, tilbyder denne seng både et rent og moderne look. Stoffet er åndbart og sørger for en behagelig temperatur hele natten.

En unik funktion ved denne seng er den justerbare sengegavl, der kan tilpasses præcis efter dine behov. Uanset om du vil sidde op og læse din yndlingsbog eller se tv, sørger sengegavlen for fremragende rygstøtte og komfort.

For at tilføje en ekstra dimension af hygge og stemning har sengen indbygget farverige LED-lys. Skab et magisk lys i mørket og skift farver alt efter humør og stil.

Men komforten stopper ikke der. Den medfølgende madras er fyldt med individuelle pocketfjedre, der sikrer høj kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din kropsform og absorberer stød og støj, når du bevæger dig om natten.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt stof, der føles blødt og behageligt mod din krop. Bemærk, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Med en brugermanual inkluderet er monteringen af sengen en leg. Du kan klippe LED-strippen i den ønskede længde, og den medfølgende USB-ledning sikrer nem tilslutning. Bemærk, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke medfølger.

Med målene 203 x 100 x 78/88 cm (L x B x H) passer denne seng perfekt ind i dit soveværelse uden at fylde for meget. Madrassen måler 100 x 200 x 20 cm (B x L x H), og topmadrassen måler 100 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet. Så giv dig selv den bedste nattesøvn og bestil denne fantastiske seng i dag.

Scroll to Top