vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof gråbrun

3.081 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vidaXLs kontinentalseng. Med sit elegante design, LED-lys og bløde stof i gråbrun farve er denne seng det perfekte valg til dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772141 Kategori:

Vil du opleve en nattesøvn, der bringer dig ind i en verden af luksus og komfort? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys det perfekte valg til dit soveværelse. Denne seng vil ikke kun være et imponerende fokuspunkt, men også en oase af ro og afslapning.

Med et slidstærkt og stilfuldt stof i en smuk gråbrun farve tilføjer sengens design en enkel og elegant touch til dit rum. Stoffet er ikke kun æstetisk tiltalende, men også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer sengens holdbarhed i mange år fremover.

Sengens sengegavl er en ekstra fordel, da den kan justeres i højden for at opfylde dine individuelle behov. Den giver fremragende støtte til din ryg, når du nyder en god bog eller ser tv i sengen. Det er komfort og funktionalitet i perfekt harmoni.

Men det er ikke alt. Vores kontinentalseng er udstyret med en farverig LED-strip, der skaber en magisk atmosfære i dit soveværelse. Lad lysene guide dig ind i en drømmeverden, mens du hviler sikkert og behageligt i sengen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og giver optimal støtte og komfort. Disse fjedre absorberer også støj og bevægelse og giver dig en uforstyrret søvn. Topmadrassen er hudvenlig og blød, og den sikrer den ultimative komfort, du fortjener.

Bemærk, at vores produkt kommer med en brugermanual, der sikrer, at du nemt kan montere sengen. Der er mulighed for at justere LED-strippen og klippe den efter behov, og selve USB-stikket bevarer sin funktionalitet. Bemærk venligst, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Tag hjemmetømren af og slap af med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Oplev en ekstraordinær søvnoplevelse, der vil forvandle dit soveværelse til et sted for ro og raffinement. Grib chancen og forbedr din søvnkvalitet allerede i dag.

Scroll to Top