vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof cremefarvet

3.024 kr.

Få en drømmende nattesøvn med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. Det indbyggede LED-lys og det elegante cremefarvede stof vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772142 Kategori:

Lad din søvnoplevelse blomstre med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof cremefarvet. Denne elegante seng vil være midtpunktet i dit soveværelse og give dig daglige øjeblikke af ren afslapning og komfort.

Med sit slidstærke stof vil denne seng ikke kun tilføje et stilfuldt touch til dit rum, men det vil også være åndbart og holdbart i mange år fremover. Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den kan give den perfekte rygstøtte, når du ønsker at sidde op og læse en bog eller se tv.

Nu kommer det mest magiske element – den farverige LED-strip. Giv din seng et unikt udseende ved at lysne op i mørket med disse fantastiske LED-lys, der tilbyder en visuel fornøjelse og skaber en dejlig atmosfære i soveværelset.

Men det er ikke alt, denne kontinentalseng er også udstyret med en madras med pocketfjedre. Disse pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet og tilbyder ikke kun fremragende holdbarhed, men også en fantastisk tilpasningsevne. Lyden og vibrationerne fra bevægelse absorberes effektivt, hvilket giver maksimal ro og komfort.

Og hvis det ikke er nok, vil du elske den hudvenlige topmadras. Med sit bløde og behagelige stof vil den gøre din søvnoplevelse endnu mere luksuriøs.

Bemærk venligst, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Men det er ikke noget problem, for vores detaljerede brugermanual vil hjælpe dig med let at samle denne seng. Og husk, kun den del med saksesymbolet kan klippes, så dit LED-lys vil fortsætte med at fungere som før.

Alle vores produkter leveres med en 5V USB-strømkilde, men bemærk, at den ikke er inkluderet i pakken.

Giv dig selv den gave, du fortjener, og invester i vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof cremefarvet. Med denne seng er god søvn og stilfuldt design inden for rækkevidde. Pakken inkluderer sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip, så du har alt hvad du behøver til en ultimativ søvnoplevelse.

Scroll to Top