vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof blå

3.082 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og blå stof er denne seng den perfekte kombination af luksus og moderne design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772143 Kategori:

Drøm sødt og stilfuldt med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk blå farve. Denne seng er ikke kun et flot fokuspunkt i dit soveværelse, men den giver også en fantastisk soveoplevelse.

Denne kontinentalseng er lavet af slidstærkt stof, der både ser elegant ud og er åndbart. Stoffet er ikke kun flot, men det er også praktisk og holdbart.

Sengegavlen kan justeres i højden, så den støtter din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du vil nyde den ekstra komfort og støtte, som denne sengegavl giver dig.

For at tilføre lidt ekstra glamour og skabe en hyggelig atmosfære har sengen en farverig LED-strip rundt omkring, som kan lyse op i mørket. Det er den perfekte funktion til at skabe en behagelig og afslappende stemning i dit soveværelse.

Madrasen er lavet med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støjen og stødene, når du ligger og drejer dig om natten.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, og den beskytter madrassen. Det slidstærke betræk er behageligt mod huden og giver ekstra komfort.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Denne kontinentalseng kommer med en brugervenlig manual, der gør monteringen let og problemfri. Vær opmærksom på, at du selv skal sørge for en 5 V USB-strømkilde, da den ikke er inkluderet.

Så lad denne fantastiske kontinentalseng forvandle dit soveværelse til en drømmende oase, hvor du kan slappe af og vågne op frisk og energifyldt hver morgen.

Scroll to Top