vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof lysegrå

3.752 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores moderne kontinentalseng. Det integrerede LED-lys skaber en atmosfærisk stemning, mens stoffet i lysegrå tilføjer elegance til ethvert rum.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772176 Kategori:

Drømmer du om en god nattesøvn, der kombinerer komfort, stil og unikt design? Så er vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys lige noget for dig. Denne formidable seng vil helt sikkert blive omdrejningspunktet i dit soveværelse og give dig den ultimative søvnoplevelse.

Først og fremmest er vores kontinentalseng designet med slidstærkt stof, der ikke kun ser enkelt og rent ud, men også er åndbart og holdbart. Dette betyder, at din seng vil se godt ud i mange år fremover, samtidig med at den sikrer en behagelig soveoplevelse.

Men vores kontinentalseng er ikke kun smuk at se på, den er også utrolig praktisk. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden efter dine behov og giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv. Det er den perfekte kombination af stil og funktionalitet.

Men hvad er det særlige ved vores kontinentalseng? Det er de farverige LED-lys. Ja, du hørte rigtigt. Vores seng er udstyret med en LED-strip, der skaber en magisk atmosfære i dit soveværelse. Du kan vælge mellem forskellige farver og skabe dit eget personlige lysdisplay. Lad dit soveværelse stråle af stil og hygge.

Flydende på en madras med pocketfjedre er det den ultimative komfort, du møder. De indbyggede pocketfjedre er kendt for deres høje kvalitet, og de sikrer både holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. De absorberer effektivt støj og stød, der opstår, når du vender og drejer dig om natten. En ekstra bonus er den hudvenlige topmadras, der gør sengen endnu mere behagelig at ligge i.

Vores kontinentalseng er nem at montere og kommer med en detaljeret brugermanual. Der er kun en del, der skal klippes, og vi har allerede udpeget denne del med et saksesymbol. Så du kan roligt begynde at opgradere dit soveværelse.

Vælg stil, komfort og kvalitet med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad lyset guide dig til den bedste søvnoplevelse i dit liv. Pakken inkluderer sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og to LED-strips. Vær opmærksom på, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet i pakken. Slå lyset til og tag dig selv med på en rejse til drømmeland.

Scroll to Top