vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof mørkegrå

3.708 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Nyd en dyb søvn og atmosfærisk belysning i din stue.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772200 Kategori:

Gå en skøn og inspirerende nattesøvn i møde med vores fantastiske kontinentalseng med LED-lys. Denne seng er designet til at være dit soveværelses fokuspunkt og give dig den ultimative komfortoplevelse.

Vores kontinentalseng er ikke kun utroligt stilfuld med sit enkle og rene look, men den er også fremstillet af slidstærkt stof, der er både åndbart og modstandsdygtigt. Det betyder, at du kan nyde en behagelig søvn i mange år fremover.

Med den praktiske justerbare sengegavl kan du tilpasse den efter dine behov og få den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Så kan du virkelig slappe af og nyde din tid i sengen på den mest behagelige måde.

Men det er ikke alt. Vi har også inkluderet en farverig LED-strip, der vil lyse op i mørket og skabe en helt unik atmosfære i dit soveværelse. Du kan tilpasse lyset efter din stemning og skabe en beroligende eller festlig stemning med et enkelt tryk.

Når det kommer til komfort, er vores madras med pocketfjedre det perfekte valg. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din kropsform og absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig. Sammen med den hudvenlige topmadras får du den bedst mulige støtte og en blød og behagelig overflade at sove på.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter, at emballagen er åbnet. Men du kan være sikker på, at vores produkt har en let forståelig brugermanual og nem montering. Du skal blot tage højde for, at kun det klippelige område skal klippes, og at USB-delen vil forblive funktionsdygtig, selvom du klipper den. Bemærk, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Vores kontinentalseng leveres med en elegant og holdbar sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og to LED-strips. Den er tilgængelig i en stilfuld mørkegrå farve, der passer perfekt til enhver indretning.

Forkæl dig selv med denne fortryllende kontinentalseng med LED-lys og nyd den bedste søvn i dit liv. Giv dit soveværelse en forvandling og skab en spektakulær atmosfære med vores fantastiske produkt. Gør søvn til en oplevelse og lad denne seng tage dig med på en rejse til ren afslapning og komfort.

Scroll to Top