vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof mørkebrun

3.631 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng. Det moderne design, det indbyggede LED-lys og det bløde stof gør denne seng til det perfekte valg for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772202 Kategori:

Drøm sødt og levende med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkebrun farve. Denne seng vil ikke kun være et imponerende syn i dit soveværelse, men den vil også give dig den mest komfortable og luksuriøse søvnoplevelse.

Sengen er fremstillet af et slidstærkt stof, der er både åndbart og elegant. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så den giver dig den perfekte rygstøtte, mens du læser en god bog eller ser din yndlingsserie på fjernsynet.

Men det er ikke alt. Vores kontinentalseng har også en farverig LED-strip indbygget, der giver dig mulighed for at skabe en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Hvem sagde, at man ikke kan have lidt diskret partylys i soveværelset?

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der tilpasser sig din krop og sikrer dig en behagelig og støttende søvn. Den medfølgende topmadras er også hudvenlig og sørger for ekstra komfort og blødhed.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet. Vi inkluderer en brugermanual for nem montering, og du kan klippe LED-stripen og beholde den ønskede længde.

Så gør din søvnoplevelse ekstraordinær med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Drømmene venter på dig.

Scroll to Top