vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof gråbrun

3.919 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng. Denne fantastiske seng kombinerer stilfuldt design med behagelig belysning og tilbyder en utrolig søvnoplevelse. Perfekt til en luksuriøs og afslappende atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772203 Kategori:

Drøm sødt og stilfuldt med vores fantastiske vidaxl kontinentalseng med LED-lys. Denne elegante seng vil være det perfekte midtpunkt i dit soveværelse og give dig en dyb og afslappende nattesøvn.

Sengens slidstærke stof har ikke blot et enkelt og rent udseende, men er også åndbart og langtidsholdbart. Du kan nyde godt af den praktiske justerbare sengegavl, der giver fremragende støtte til din ryg, når du læser eller ser tv i sengen.

Den farverige LED-strip, der omgiver sengen, skaber en fantastisk atmosfære og kan være med til at give dig ro i sindet, når mørket falder på. Du kan skifte mellem forskellige farver og lysmønstre og tilpasse din nattesøvn til lige præcis din stemning.

Sengen er udstyret med en madras med pocketfjedre, der tilbyder enestående kvalitet og tilpasningsevne. Pocketfjedrene absorberer effektivt støj og stød, når du vender og drejer dig om natten. Du vil opleve en enestående komfort og tilpasningsevne, der vil give dig en hvilefuld søvn i mange år frem.

Topmadrassen er betrukket med et hudvenligt og slidstærkt stof, der gør den yderst behagelig at sove på. Den føjer ekstra komfort og støtte til din krop og sikrer, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Produktet leveres med en brugermanual for nem montering, og du kan klippe lysbåndet for at tilpasse det til din seng. Bemærk dog, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Realisér dine drømme og få en god nats søvn med vores vidaxl kontinentalseng med LED-lys. Lad det farverige lys omfavne dig og skabe en beroligende atmosfære til din nattehvile. Dit soveværelse vil transformeres til en oase af stil og komfort, hvor du kan sove som en konge eller dronning.

Scroll to Top