vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof sort

3.853 kr.

Opnå ultimativ komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Det elegante sorte stoftilbehør og det indbyggede LED-lys giver en luksuriøs atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772209 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Denne seng vil ikke kun være det centrale indslag i dit soveværelse, men også give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Vores kontinentalseng er designet med et slidstærkt stof, der giver et enkelt og elegant look. Stoffet er ikke kun åndbart, men også holdbart, hvilket sikrer, at din seng holder i mange år.

Funktionalitet er også en nøglefaktor, da sengegavlen kan justeres i højden, så den passer til dine individuelle behov. Uanset om du læser en bog eller ser tv, vil du nyde den fremragende rygstøtte, som denne seng giver.

Men hvad gør vores kontinentalseng virkelig unik? Det er det farverige LED-lys. Glem alt om mørke nætter, for dette LED-lys giver et behageligt og beroligende atmosfære. Skab den perfekte belysning til dine øjeblikke af afslapning og ro.

Men komforten stopper ikke der. Vores madras er udstyret med høj kvalitet pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og tilpasning til din krop. Du vil opleve, hvordan støjen og stødene absorberes, når du bevæger dig rundt på sengen.

Og for at gøre det endnu bedre er vores topmadras hudvenlig og meget behagelig. Det bløde stofbetræk og skumfyldet giver dig den ultimative komfort og en god start på din drømmesøvn.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes. Men vi er sikre på, at du vil blive så forelsket i vores kontinentalseng, at du ikke vil ønske at returnere den.

Vores produkt kommer med nem montering, og kun lysbåndet med saksesymbolet kan klippes. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet.

Få den ultimative søvnoplevelse med vores sorte stof kontinentalseng med LED-lys. Din søvn vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top