vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof cremefarvet

3.591 kr.

Oplev himmelsk komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng. Den unikke kombination af LED-lys, cremefarvet stof og en luksusfølelse sikrer dig en drømmende søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772235 Kategori:

Med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm i en smuk cremefarve, kan du forvandle dit soveværelse til et fredfyldt og stilfuldt rum. Denne seng er mere end bare et møbel – den er en oase af komfort og elegance.

Vores kontinentalseng er inspirerende med sit enkle og rene look. Den er fremstillet af slidstærkt stof, der både er åndbart og holdbart. Stoffet giver sengen en luksuriøs fornemmelse og vil modstå daglig brug i mange år fremover.

For at tilføje et praktisk touch har vi inkluderet en justerbar sengegavl. Med denne funktion kan du tilpasse højden på sengegavlen efter dine behov og få den optimale rygstøtte, når du sidder op i sengen. Uanset om du læser, ser fjernsyn eller bare slapper af, er denne sengegavl den perfekte ledsager.

Men hvad der virkelig adskiller vores kontinentalseng er det farverige LED-lys. Med en LED-strip, der løber langs sengegavlen, kan du skabe en atmosfære af ro og velvære i dit soveværelse. Du kan vælge mellem forskellige farver og skabe den perfekte belysning, der passer til dit humør og din stil.

Når det kommer til komfort, går vi ikke på kompromis. Vores madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres fremragende kvalitet. Disse individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og giver optimal støtte og komfort hele natten igennem. De er også støjabsorberende og forhindrer enhver forstyrrelse, når du vender og drejer dig i søvne.

For at sikre, at du får den bedste søvnoplevelse, er vores topmadras bygget op omkring et blødt og hudvenligt stofbetræk. Den er behagelig at berøre og er designet til at forlænge levetiden på din madras. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vi medsender en brugermanual, der gør det nemt for dig at samle sengen. Du kan klippe lysbåndet efter behov, og USB-funktionen vil stadig fungere som før. Bemærk, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Så sørg for at opgradere dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarve. Det er ikke kun en seng, det er en oplevelse af komfort, stil og harmoni. Så giv dig selv den bedste nattesøvn og skab et rum, hvor drømme bliver til virkelighed.

Scroll to Top