vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof lysegrå

4.744 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den kombinerer luksus, LED-lys og elegant design for at skabe den perfekte soveoplevelse. Bestil i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772300 Kategori:

Vil du tilføje lidt magi til dit soveværelse? Vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys er det perfekte valg. Med sit moderne design og imponerende funktioner vil denne seng helt sikkert blive midtpunktet i dit soveværelse.

Lad os starte med stoffet – slidstærkt, åndbart og med et elegant udseende. Det er ikke kun flot at se på, men det er også utroligt holdbart. Og sengegavlen? Den kan justeres i højden, så du får den perfekte rygstøtte, når du læser eller ser fjernsyn i sengen.

Nu kommer vi til det sjove. Den farverige LED-strip, der omgiver sengen, giver en fantastisk stemning i mørket. Du kan skabe en lysfest uden at forlade dit soveværelse. Og som om det ikke var nok, er madrassen udstyret med indbyggede pocketfjedre af højeste kvalitet. De sikrer ikke kun holdbarhed, men også en behagelig og tilpasset soveoplevelse.

Selvfølgelig vil du have en topmadras, der er blød og hudvenlig. Vores madrasbeskytter har et blødt betræk, der er behageligt mod huden, og den sikrer, at du får en god nattesøvn, hver gang. Og med hensyn til hygiejne er det vigtigt at bemærke, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen er åbnet.

Når det kommer til montering, er der ingen grund til bekymring. Vi sender en brugermanual med, så du nemt kan samle sengen. Og ja, produktet har et USB-stik, men du skal selv sørge for den 5V USB-strømkilde.

Klippesymbolet på LED-stripen gør det muligt at tilpasse båndet efter dine behov. Og ved du hvad? Kun klippedelen vil blive påvirket – den del, der forbinder til USB’en, vil stadig fungere perfekt.

Sengen leveres med sengeramme, sengegavl, to madrasser, en topmadras og to LED-strips. Alt hvad du behøver for at skabe en drømmende soveoplevelse.

Så hvorfor nøjes med en almindelig seng, når du kan få en kontinentalseng med LED-lys? Gør dit soveværelse til et magisk sted, hvor du kan slappe af og sove godt. Køb vores vidaXL kontinentalseng i dag, og tilføj et strejf af luksus til dit liv.

Scroll to Top