vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof gråbrun

4.918 kr.

Få en drømmende og stilfuld søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Den luksuriøse stofbeklædning og det indbyggede LED-lys skaber den perfekte stemning for din ro og velvære.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335772304 Kategori:

Drømmer du om at få en god nattesøvn og vågne frisk og veludhvilet op? Så har vi den perfekte løsning til dig – vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant gråbrun stofbeklædning på hele 200×200 cm.

Lad denne seng blive det strålende midtpunkt i dit soveværelse og oplev en utrolig komfort og stil. Det slidstærke stof bidrager ikke kun til sengens enkle og rene udseende, men det er også åndbart og særdeles holdbart.

Den praktiske sengegavl kan justeres i højden og giver en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Du kan altså skabe den perfekte stemning til afslapning og hygge.

Mærk magien med det farverige LED-lys. Den indbyggede LED-strip i sengen skaber et unikt og behageligt lys i mørket, der virkelig vil tilføre sjæl og personlighed til dit soveværelse.

Men komforten stopper ikke her. Sengen er udstyret med en madras med pocketfjedre, som er kendt for deres høje kvalitet. Disse fjedre sikrer ikke blot ekstra holdbarhed, men tilpasser sig også din kropsform og absorberer eventuelle stød eller bevægelser.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og giver et ekstra lag af blødhed og komfort. Du kan være sikker på en god og behagelig søvnoplevelse hver nat.

Vi ønsker at give dig den bedste oplevelse, og derfor kommer denne kontinentalseng med en brugervenlig monteringsvejledning. Bemærk dog, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Så hvad venter du på? Skab et stilfuldt og komfortabelt soveværelse med en vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Din drømmeseng venter på dig.

Scroll to Top