vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×190 cm stof cremefarvet

2.988 kr.

Få den ultimative luksusoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng. Det elegante LED-lys, komfortabelt stof og den perfekte størrelse giver dig den bedste søvn nogensinde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335767747 Kategori:

Oplev en nattesøvn i luksus med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil blive en fremtrædende feature i dit soveværelse, der tilføjer både stil og komfort. Det slidstærke stof giver sengen et elegant og rent look, samtidig med at det er åndbart og holdbart.

Praktisk justerbar sengegavl tilbyder dig den perfekte rygstøtte, når du nyder en god bog eller ser tv i sengen. Og hvad med at skabe en stemningsfuld atmosfære med det farverige LED-lys? Gør dit soveværelse til en oase af rolig belysning og skab en behagelig atmosfære.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og tilpasningsevne. Med pocketfjedrene absorbs ähnliche Geräusche und Stöße, die beim Umdrehen und Drehen entstehen können. So erhalten Sie eine ungestörte Nachtruhe, die Ihre Körperkontur perfekt unterstützt.

Og for at sikre ultimativ komfort er vores topmadras hudvenlig og behagelig at ligge på. Den beskyttende madrasovertræk er både slidstærkt og blødt, og tilbyder en hygiejnisk søvnoplevelse.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes. Du vil modtage en detaljeret brugervejledning til nem og problemfri montage.

Så opnå den ultimative søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys, og bring en ægte luksusoplevelse ind i dit soveværelse. Gå ikke glip af denne mulighed for at skabe det perfekte soveværelse, der inspirerer til hvile og afslapning. Bestil nu.

Scroll to Top