vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof sort

2.754 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng med elegant LED-lys i sort stof. Skab en unik atmosfære og fordyb dig i luksus.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335767752 Kategori:

Drøm dig ind i den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof. Denne seng vil være det perfekte centrum i dit soveværelse og give dig en uovertruffen nat af søvn.

Vores kontinentalseng er ikke kun et smukt møbel, men også utroligt praktisk. Den slidstærke stofbetræk giver sengen et rent og moderne look, samtidig med at det er åndbart og holdbart. Med den justerbare sengegavl kan du finde den perfekte støtte til din ryg, når du læser eller ser tv i sengen.

Når mørket falder på, kan du forvandle din seng til en farverig oase med den indbyggede LED-strip. Skab den rette stemning eller bare nyd det behagelige, bløde lys.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og en fantastisk tilpasningsevne. Fjedrene absorberer støj og stød, når du bevæger dig og sikrer dermed en rolig søvn.

Topmadrassen er hudvenlig og sikrer ekstra komfort. Med sit bløde stofbetræk får du en god nats søvn uden ubehag.

Vi ønsker at gøre dit køb så enkelt som muligt, derfor kommer vores seng med en brugervenlig monteringsmanual. Bemærk, at på grund af hygiejnemæssige årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet.

Tag et skridt mod den ultimative komfort og kvalitetssøvn med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Gør dit soveværelse til dit private fristed og nyd godt af dette enestående møbel, der vil forvandle din søvnoplevelse.

Scroll to Top