vidaXL kontinentalseng med LED-lys 90×200 cm stof gråbrun

3.025 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og stilfuldt design er den perfekt til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335767754 Kategori:

Vær omgivet af luksus og stil med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Denne seng vil omdanne dit soveværelse til en oase af komfort og elegance.

Sengen er polstret med et slidstærkt og åndbart stof, der passer perfekt til ethvert soveværelsesdesign. Det enkle og rene look giver en følelse af ro og harmoni. Stoffet er ikke kun smukt at se på, det er også holdbart og langtidsholdbart, så du kan nyde godt af denne seng i mange år fremover.

Den praktiske justerbare sengegavl er perfekt til at give dig optimal rygstøtte, når du sidder op og nyder en god bog eller ser tv. Du kan let hæve eller sænke gavlen for at finde den perfekte position for din komfort.

Et unikt træk ved denne seng er den farverige LED-strip, der er indbygget i sengerammen. Med et enkelt tryk på en knap kan du omfavne et subtilt lys i mørket. Du kan vælge mellem forskellige farver for at skabe den rette atmosfære til enhver situation.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og tilpasningsevne. Disse fjedre er designet til at absorbere stød og støj, hvilket sikrer minimal forstyrrelse og maksimal komfort, når du vender og drejer dig om natten.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og tilføjer ekstra komfort til din søvnoplevelse. Den er blød og behagelig at ligge på og vil give dig den luksuriøse følelse, du fortjener.

Bemærk venligst, at personlige hygiejnegrunde betyder, at madrassen ikke kan returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vores vidaXL kontinentalseng er en komplet pakke med sengeramme, sengegavl, madras, topmadras og LED-strip. Alt, hvad du behøver for at skabe den perfekte soveoplevelse. Brugermanualen medfølger for nem og hurtig montering.

Oplev den ultimative komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Giv dig selv den behandling, du fortjener, og invester i en seng, der vil give dig nattesøvn i verdensklasse.

Scroll to Top