vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm stof mørkegrå

2.800 kr.

Oplev komforten og elegance i denne eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Unik LED-belysning og luksuriøst stof skaber en drømmeagtig atmosfære i dit soveværelse. Sælg altid med livsstil og drømmen for øje.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335767782 Kategori:

Gør din søvnoplevelse til noget særligt med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant mørkegrå farve. Denne seng vil fungere som det ultimative centrum i dit soveværelse og give dig en dyb og afslappende nattesøvn.

Fremstillet i holdbart stof, har denne seng et enkelt og rent look, der både ånder og holder. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den tilbyder den perfekte rygstøtte, når du sidder op for at læse eller se tv.

Bliv overrasket over den farverige LED-stripe, der lyser op i mørket og skaber en unik atmosfære. Dette sætter prikken over i’et og giver din seng et moderne og futuristisk udseende.

Men det er ikke kun udseendet, der tæller. Den madras, der medfølger, er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer enestående komfort og holdbarhed. Disse fjedre bevæger sig uafhængigt af hinanden og absorberer effektivt støj og stød, når du bevæger dig om natten.

Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og tilføjer en blød og behagelig overflade til din soveoplevelse. Vær dog opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Vores kontinentalseng leveres med en brugermanual, der gør monteringen enkel og problemfri. Det er vigtigt at bemærke, at selvom sengen har et USB-stik, er den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke inkluderet.

Sengen har en dimension på 203 x 100 x 78/88 cm og medfølger en madras på 100 x 200 x 20 cm og en topmadras på 100 x 200 x 5 cm. Det medfølgende LED-lys har en længde på 55 cm og en USB-ledning på 150 cm. En seng, der virkelig imponerer.

Tøv ikke med at bringe luksus og stil ind i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Gør din søvn til noget særligt og vågn op hver dag med friskhed og energi. Køb nu og oplev den ultimative komfort og stilfulde design, der vil gøre din søvnoplevelse til ren magi.

Scroll to Top