vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof gråbrun

3.495 kr.

Drøm dig væk på denne luksuriøse kontinentalseng med indbygget LED-lys. Skab en unik atmosfære i dit soveværelse og nyd en helnætters søvn i stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335767816 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af ro og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i elegant gråbrun stofbeklædning. Denne seng er ikke kun et praktisk sted at hvile, den er også et æstetisk fokuspunkt i dit soveværelse.

Stoffet på sengen er både slidstærkt og åndbart, og det giver en enkelt og stilfuld finish. Sengegavlen kan justeres i højden efter behov og giver dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se tv.

Og hvad med farverigt LED-lys? Med en farverige LED-strip kan du tilføre dit soveværelse en stemningsfuld atmosfære og skabe lys i mørket. Du kan nemt tilpasse lyset til den ønskede farve og intensitet.

Men en god seng handler ikke kun om udseendet – den skal også være komfortabel. Denne kontinentalseng har en madras med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Fjedrene tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød, når du bevæger dig om natten.

For at øge komforten yderligere er sengen udstyret med en hudvenlig topmadras med blødt stofbetræk. Topmadrassen giver et ekstra lag af blødhed og sikrer en behagelig søvnoplevelse.

Vigtigt at bemærke er, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Du får dog en brugermanual med produktet, der gør monteringen nem og ukompliceret.

Sengen leveres med alt, hvad du har brug for, inklusive den farverige LED-strip og en USB-forbindelse. Bemærk dog, at den certificerede 5 V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Mål: Sengen har en praktisk størrelse på 120×200 cm og passer derfor perfekt til mindre rum eller gæsteværelser. Rammen er lavet af krydsfiner og konstrueret træ med en massiv lærketræsbund for ekstra stabilitet.

Gør din søvnoplevelse til noget særligt med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad den blive dit personlige fristed, hvor du kan hvile, genoplade og vågne op frisk og inspireret til en ny dag.

Scroll to Top