vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm stof cremefarvet

3.495 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys, stilfuldt stof og det perfekte mål (120×200 cm) vil denne seng give dig komfort og æstetik uden kompromis. Sov godt og vågn op med stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335767817 Kategori:

Drøm dig ind i en verden af luksus og ro med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof. Denne seng vil være midtpunktet i dit soveværelse og give dig en soveoplevelse i verdensklasse.

Med et stilfuldt og enkelt design er sengen fremstillet i et åndbart og slidstærkt stof, der ikke kun ser elegant ud, men også sikrer langvarig holdbarhed. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden, så den passer perfekt til din krop og giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde en god bog eller se tv.

Det, der virkelig gør denne seng til noget særligt, er det farverige LED-lys langs sengens kanter. Du kan tilpasse lysets farver og skabe en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse. Det er den perfekte måde at skabe lys i mørket og tilføje et strejf af elegance til din søvnoplevelse.

Vi har ikke kun tænkt på udseendet, men også på komforten. Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer støjen og stødene fra bevægelser. Du vil opleve en fantastisk støtte og komfort hele natten igennem.

For at tilføje ekstra luksus har vi inkluderet en hudvenlig topmadras, der gør din søvnoplevelse endnu mere behagelig. Denne topmadras er slidstærk og blød og vil give dig en følelse af ultimativ afslapning.

Det er vigtigt at bemærke, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter at emballagen er åbnet. Men vær ikke bekymret, for vi inkluderer en praktisk brugermanual, der sikrer nem montering af sengen. Vær også opmærksom på, at USB-strømkilde ikke er inkluderet, men sengen kommer med et USB-stik til lysbåndet.

Vores kontinentalseng med LED-lys i cremefarvet stof vil virkelig omdanne dit soveværelse til en oase af komfort og elegance. Bestil den i dag og begynd at drømme i luksus allerede i aften.

Scroll to Top